Een ‘deftig’ kotfeest, hoe organiseer ik dat?

Vijf tips om van je kotfeest een succes te maken!

LOKO Website banner kleiner

1. Kies je vrienden!

Je hoeft half Leuven niet uit te nodigen: een groep van 30 vrienden past nu eenmaal niet op je kleine kot, dus waak goed over het aantal gasten en houd rekening met de brandveiligheid.

2. Laat je buren iets weten

Een gewaarschuwd man is er twee waard: zorg ervoor dat je kotgenoten en buren op de hoogte zijn van je feest. Steek een kaartje met de nodige info bij je buren in de bus, of bel enkele dagen voordien eens bij hen aan. Je zal zien dat ze dit klein gebaar erg appreciëren!

3. Niet iedereen moet je feest horen

De hele straat hoeft niet te horen dat je een goeie muzieksmaak hebt: zet je boxen niet helemaal open en roep niet te hard, zeker na 22u.

4. Drinkt af en toe een waterke

Wil je samen met je vrienden een memorabele avond beleven, of hen zo zat voeren dat ze de rest van de nacht jouw hulp nodig hebben? Wees je als gastheer of -vrouw bewust van de hoeveelheid alcohol die je voorziet en overdrijf niet wanneer je in de Collie je kar inlaadt

5. En zijt stil!

Maak je vrienden bij vertrek duidelijk dat ze ook op straat hun decibels onder controle moeten houden (tip: geef hen een lolly zodat ze op weg naar de fakbar of café stil zijn).

Send us a message

Do you have a question or do you just want to have a nice chat?
Contact or visit us!