Mandaten

WAT KAN JE ALLEMAAL DOEN BIJ LOKO?

Bij LOKO kan je heel wat kanten uit. Als vrijwilliger of als stafmedewerker. Als bestuurder, mandataris, projectverantwoordelijke of -medewerker. Voor ieder wat wils, met verschillende uitdagingen, tijdsbestedingen en interessegebieden. Ontdek alle mogelijkheden op deze pagina.


Dagelijks bestuur
Als lid van het dagelijks bestuur sta je mee aan het hoofd van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor één van de pijlers (vertegenwoordiging, diensten en evenementen) of voor het beheer van LOKO's financiën.


Coördinatoren
Als coördinator sta je aan het hoofd van je afdeling of interne dienst: sport, cultuur, internationaal en communicatie. Je leidt je team en bent verantwoordelijk voor de resultaten van jouw deeldomein. Je hebt ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij het dagelijks bestuur als waarnemer, om daar de belangen van je afdeling te vertegenwoordigen.

Mandataris
De prioriteit van een mandataris is studentenvertegenwoordiging. Als mandataris zal je dus heel wat vergaderingen doen en daar mee het studentenbeleid uitstippelen en de studentenbelangen vertegenwoordigen. Daarnaast maak je ook deel uit van het LOKO team, het "bureau", en help je dus ook liefst mee met de andere projecten en activiteiten van LOKO (waar mogelijk). Dat zorgt ineens ook voor wat afwisseling.


Projectmedewerkers en stageplaatsen
Als projectmedewerker of stagiair zorg je voor het slagen van een specifiek LOKO project. Dat kan een activiteit zijn, maar ook bijvoorbeeld een aspect van LOKO's communicatie. Je bent deel van LOKO's team, maar jouw focus ligt meer op het praktische dan op studentenvertegenwoordiging. Je werkt op specifieke momenten, of het hele jaar door, mee aan een specifiek project.

Stafmedewerkers
LOKO's stafmedewerkers zijn de betaalde werknemers, die een bepaald team of afdeling ondersteunen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x