7 dingen die je kan doen op de 24 urenloop

Events
22 okt. 2019
Algemeen24urenloop rug LOKO

1. Deze is duidelijk: run Forest, run!

Lopen alsof je leven ervan af hangt, dat is waar de 24 urenloop echt om draait. Ben je atletisch aangelegd en kan je een beetje competitie aan? Dan kan je misschien aansluiten bij de kringen die alles op alles zetten om hun aartsrivaal de loef af te steken. Loop je liever voor de fun en word je niet graag opgejaagd? De kringen onderaan in het klassement zullen je maar wat graag zien komen, het applaus krijg je er gratis bij! Niets voelt zo leuk als aangemoedigd worden door je vrienden of door een groep strangers die voor jou juichen langs de zijlijn.

Lopen start

2. Schreeuw de longen uit je lijf

Supporteren is misschien wel net zo belangrijk als lopen! Wie aan de zijlijn staat, zal het zeker merken: oordopjes zijn geen overbodige luxe. Maar een 24 urenloop is niet geslaagd als je jouw stem niet kwijt bent. En wie regelmatig een rondje loopt kan bevestigen dat die aanmoedigingen écht wel die paar essentiële honderdsten van een seconde verschil maken. Als je na al die inspanning een schorre stem hebt, kan je die stembanden weer smeren aan één van de drankstanden. Maar vergeet niet: slim drinken is het nieuwe stomdronken!

Foto aanmoedigen juichen

3. Be amazed

Je zal vast kreten slaken als ‘oeeeh’ en ‘aaah’ wanneer je voorbij de imposante loopstandjes komt. Stuk voor stuk wil elk team zich kenbaar maken, en sommige constructies zijn ware meesterwerken. Wie heeft de grootste tribune? Daarnaast zal je tal van mascottes naast de piste op en neer zien springen, en iedereen kan zijn of haar walletjes na een lange nacht verbergen door zich in de kleuren van hun favoriete ploeg te schminken.

Nog cutere foto mascotte

4. Gooi die dansbenen los

Die sterke kuiten heb je niet alleen nodig om te lopen, maar ook om total loss te gaan op de beats van onze DJ's! Op het middenplein is er steeds een ambiance van jewelste, en je moet die spieren toch ook warm houden? Bovendien zal je Arne, de man met de baard van 'Goe Gaan', er ook kunnen spotten! Als je hem vindt, wacht jou misschien wel een leuke beloning. Lees alles over de campagne hier.

Foto podium feesten

5. Check die eetstandjes

Iets te hard gegaan bij het lopen of het van hier naar daar crossen tussen alle leuke standjes? No worries, we got you! Ben jij fan van de klassieke Bicky of krijg je het pas echt warm van een stomende chili? Je vindt het hier allemaal! De ploegen willen maar al te graag jullie harten laten smelten met een lekkere pasta of een warme chocomelk.

Hungryyy bijg

6. Kijk eens naast de piste

Is al dat lopen te vermoeiend? Gelukkig is er genoeg te zien naast de piste! Haal een goodie bag van Guido, plof je neer in de chill out zone of waag een sprong op het springkasteel van Mise En Place! Bovendien is er een silent disco op het middenplein, schrijf je zeker op voorhand in om je plekje te verzekeren. De registratielink en meer info vind je hier.

Foto slapende mensen op zitzak middenplein

7. Voel de verbondenheid

De 24 urenloop is één van de grootste studentenevenementen van België. En achter dit fantastisch gebeuren zit een nog fantastischer team aan vrijwilligers en medewerkers, die al wekenlang aan niets anders denken dan de 24 urenloop. Ook de kringen hebben hun fair share: zij vullen samen meer dan 1000 shiften in! Alle vrijwilligers zullen dankbaar zijn met jouw steun. Zelfs al is de competitie soms hard, toch voel je de eenheid op elk uur van de dag of nacht ❤

Andere interessante artikels

Contact opnemen?

Heb je een vraag, opmerking of wil gewoon even fijn bijpraten? Neem contact op met ons of spring eens binnen!