#Allinthistogether - Maak het beste van je quarantijd

20 mrt. 2020

Het zijn geen gemakkelijke dagen, maar wat gezelschap kan deze quarantijd wat makkelijker maken. Hoe, nu we ons kot niet uitmogen? Op deze pagina proberen we je tips te geven om je bunker te veranderen in een funker. Check ze regelmatig! We blijven ze gedurende deze coronatijden updaten met meer tips!

Bruce mars nx l5q Uzx UU unsplash

Wat kan je doen?

Wat kan je allemaal doen in tijden van corona? Hier geven we een overzichtje met de leukste activiteiten die je kan doen van een afstand!

Begin een groepschat, een groepstelefoongesprek of groepsvideochat (check hieronder hoe je dat juist moet doen) en begin met weerwolven! Vergeet ook niet om voor elke dorpsbewoner een privégesprek met de verteller te beginnen, zodat weerwolven, heksen, zieners,... hun slachtoffers kunnen doorgeven! Hulp of inspiratie nodig? Check hier spelregels én spannende nieuwe rollen!

  • Online bibsessie

Sociale druk van een bib nodig? Begin op Skype, Messenger of FaceTime een groepsgesprek tijdens het studeren, en nu heb je iemand die je zuur aankijkt als je gaat Netflixen of doelloos gaat scrollen op je GSM. Is dat niet de belangrijkste reden om naar de bib te gaan?

  • Online kotdrink

Een drankje smaakt even goed als je hem over skype deelt! Wacht niet langer en houd die in-uw-kotdrink!

Loko background

Videochatten voor dummies

Videochatten is de ideale manier om in contact te blijven met je vrienden. Hoe doe je het juist? We overlopen even de makkelijkste manieren om te videochatten.

Loko background

Whatsapp

Whatsapp is een goede manier om te videochatten als je slechte verbinding hebt: ze proberen in zelfs de slechtste omstandigheden verstaanbare verbindingen op te bouwen.

Open je favoriete groespgesprek op Whatsapp en druk op het telefoontje in de rechterbovenhoek.

Loko background

Hier kan je selecteren met wie je in gesprek wilt gaan. Je kan met tot vier personen in gesprek.

Loko background

Vervolgens kan je kiezen of je ze wilt bellen (enkel geluid), of je echt een videochat wilt houden. Veel plezier!

Loko background

Messenger

Met messenger kan je met een hele grote groep chatten, maar daar kan de kwaliteit het al eens af laten weten.

Om te beginnen praten, hoef je enkel op de camera in de rechterbovenhoek te drukken, en zal de app automatisch iedereen bellen in de groep. Je kan ook een groepstelefoongesprek houden, door op het hoorntje ernaast te drukken.

Andere interessante artikels

Contact opnemen?

Heb je een vraag, opmerking of wil gewoon even fijn bijpraten? Neem contact op met ons of spring eens binnen!