Hoe jij je honger gaat stillen op de 24 urenloop

23 okt. 2019

Op de 24 urenloop hoor je de magen van de atleten en supporters danig knorren, maar vrees niet! Er zijn maar liefst 14 eetstandjes, en wij hebben ze stuk voor stuk aan een smaaktest onderworpen.

Moeten er nog croques zijn?

Menige croque probeert ons te bekoren tijdens deze 24 urenloop, maar toch is er één die er ietwat bovenuit steekt. Die van Thomas Morus scoort punten qua presentatie en textuur. Het is de croque die je bomma op een woensdagnamiddag zou voorschotelen. Die van Ekonomika doet denken aan een broodnodige snack die je verorbert na een leuke nacht uit met vrienden, en die van Atmosphere dan weer aan een vieruurtje dat je eet bij de scouts. Maar de twee belangrijkste argumenten: Gesmolten. Kaas.

32

Battle of the Bicky's

Een goeie Bicky burger mag uiteraard niet ontbreken, maar hoe til je die naar een hoger niveau? De Bicky van Wina is een klassieker: een burger, saus, ajuintjes. Hemels. Maar, die van Politika is zelfs meer dan hemels. De combinatie met spek en kaas is simpelweg geweldig.

14

Pasta take over

Carbs are your friend: koolhydraten vormen de belangrijkste brandstof tijdens het sporten. Laat jezelf niet ten prooi vallen aan een dipje! Een lekker luchtige pasta pesto met tomaatjes vind je bij LBK. Als je op zoek bent naar het zwaardere werk, kan je opteren voor de macaroni met kaas van Psychologische Kring. Ook de pasta met spekjes en (veel) kaas van OKeR kon ons wel bekoren!

7
8
38 min

Sweet sweet sugar

We gaan van hartig naar zoet: tijd voor dessert! Bij OKeR vonden we smeuïge banaan met warme chocoladesaus die ons deed smelten. Aan de stand van VTK kan je behalve hosties (schietgebedje nodig?) ook een goddelijke cinnamon roll met glazuur vinden die onze smaakpapillen deed verlangen naar meer. De eventuele sugar rush kan je gebruiken om een sprintje te trekken op de piste!

33 min
42

Nachtelijk hongerke

Net zoals bij een degelijk nachtje uit, loert de drang naar fastfood om de hoek. Onder het motto "hoe vettiger hoe prettiger" gingen we op zoek naar een verzadigende snack! Industria presenteert onder een flashy neonbord een sappige kebab met frisse groentjes. Bij VRG-Crimen heb je voor 1 euro al een halve pizza, en voor wie van Italiaans naar Spaans wil switchen ook nog een beker sangria erbij. Heb je haast? Dan kan je terecht bij Apolloon voor een goeie ouwe (mopje, ze zijn vers) hotdog!

9
19
41

Tafeltje dek je!

"Jij bent geen snack, jij bent een volledige maaltijd!" Dat dachten we meteen toen we de balletjes in tomatensaus van Medica zagen. Met gebakken aardappeltjes bij! Meer moet dat niet zijn! Runner's High bracht ons in hogere sferen met hun chili con/sin carne met rijst, inclusief wrap voor een zeer *fancy* presentatie. Neem voor deze culinaire hoogstandjes de tijd om er rustig van de genieten. Perfect date-idee?

18
11

Andere interessante artikels

Contact opnemen?

Heb je een vraag, opmerking of wil gewoon even fijn bijpraten? Neem contact op met ons of spring eens binnen!