#GOLOKO

Want to live la vida LOKO? Laat je helemaal gaan en #GOLOKO!

173128944 442106377079714 6609272311168449604 n
Loko background

Livin' La Vida LOKO?

Barst je brein van de nuttige ideeën die het landschap van het Leuvense studentenleven op een positieve manier kunnen beïnvloeden? Heb je zin om je stem te laten horen en mee te werken aan legendarische evenementen? Dan vind je vast wel een goed plekje bij ons! Wij willen samen met jou het nieuwe academiejaar in duiken!

Scrol verder naar beneden en ontdek alle mogelijkheden!

Wat kan je doen?

Neem je graag het initiatief en schrikt een vergadering voorzitten je niet af? Of zie jij jezelf vooral bezig met het uitwerken van ideeën? Bij LOKO zijn er verschillende functies die aansluiten bij je eigen interesses. We zijn op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers voor het volgende academiejaar. Bekijk hieronder de mandaatfiches!

Handig om te weten: er is een verschil tussen de taken van een coördinator en een mandataris. De coördinator van een afdeling is verantwoordelijk voor het vlotte verloop van hun eigen vertegenwoordiging en evenementen. Ook zit je mee in het bestuur van LOKO. Je staat er nooit alleen voor, want je krijgt ondersteuning van je team en de medecoördinatoren!

Als mandataris maak je deel uit van een team en word je aangestuurd, maar elke vrijwilliger krijgt ook een eigen stukje verantwoordelijkheid en nog belangrijker: inspraak. Elke mening telt!

Werk je toch liever projectmatig? Als projectmedewerker kies je zelf aan welke evenementen je wil meewerken, dat kunnen er ook meerdere zijn. Je kan je inzetten voor uiteenlopende activiteiten zoals 24 urenloop, Ithaka, International Party... Laat ons weten waar je interesse in hebt!

The Voice

Al overtuigd?

Contact opnemen?

Heb je een vraag, opmerking of wil gewoon even fijn bijpraten? Neem contact op met ons of spring eens binnen!