Projectmedewerker Sport

LOKO Sport organiseert jaarlijks de 24 urenloop en de Survival of the student. 

De 24 urenloop is een estafetteloop tussen kringen  en vrije verenigingen van Leuven en vindt plaats in oktober. In april wordt de Survival of the student georganiseerd in samenwerking met Apolloon, een obstakelrun voor alle Leuvense studenten. 

Als projectmedewerker sport krijg je de kans om organisatorische ervaring op te doen bij de 24 urenloop of  de Survival of the Student. Onder leiding van de sportcoördinator en de stafmedewerkers van LOKO sport, verzorgen de stagiairs en projectmedewerkers  de organisatie, communicatie, logistiek en publiekswerking van de sportevenementen.

Tijdsbesteding
Als Projectmedewerker werk je gedurende een periode van een paar maanden mee aan de organisatie van het Sportevent. (Bij de 24 urenloop is dat van de zomervakantie tot en met oktober. Bij Survival of the Student is dat van februari tot en met april.) Je bent bereid om je tijdens de voorbereidingsperiode een paar uur per week te engageren voor het event. Tijdens de dag van event en de opbouw- en afbraakperiode probeer je zoveel mogelijk aanwezig te zijn.

Wat wordt er van je verwacht?
Je staat in voor een deelaspect van de organisatie van het evenement, bijvoorbeeld:
-    Communicatie (promo en sociale media)
-    Website
-    Grafisch ontwerp
-    Logistiek (brede organisatie, materiaal voorzien en ophalen met een wagen)
-    ...
Je wordt ondersteunt door de coördinator en stafmedewerkers Sport en probeert zo goed te communiceren met hen over de stand van zaken van jouw taak.

Wat voor profiel zoeken we?
Je bent een gemotiveerde student die graag sport en een gevoel heeft voor organisatie. De projectmedewerker moet goed kunnen samenwerken en zelf initiatief kunnen nemen. Een actieve deelname bij vergaderingen, brainstormsessies, etc. wordt verwacht. Leidinggevende vaardigheden zijn een pluspunt.

Wat krijg je ervoor terug?
Lid zijn van LOKO is deel uitmaken van een supertof team vol gemotiveerde studenten. Je kan effectieve verbeteringen verwezenlijken voor de Leuvense studenten en leert nuttige skills bij voor later in je leven.
Ter bedanking wordt je uitgenodigd voor het bedankingsfeestje.

Vergaderingen
Als medewerker bij LOKO hoor je ook een aantal vergaderingen bij te wonen. De hoeveelheid vergaderingen kan erg uitgebreid lijken. In de praktijk zijn ze gewoonlijk goed gespreid en valt het allemaal nog wel mee. Als je een keer niet kan, is dat ook geen ramp.

Je neemt deel aan de voorbereidende vergaderingen, maar het zwaartepunt van je functie ligt vooral in zelf plannen en uitvoeren.

Plaatsen
#

Teamgenoten
Het aantal plaatsen voor deze functie ligt niet helemaal vast. Je wordt alleszins bijgestaan door de coördinator sport, de mandataris sport, de stagiairs en je collega-projectmedewerkers.

Hoe werkt de aanstelling?
Je komt langs op LOKO, bij voorkeur op één van de wervingsavonden, of maakt een afspraak. Daar word je samen gezet met iemand die op dit moment de functie uitoefent, en die legt je uit wat het verder inhoudt. De aanstelling gebeurt intern per afdeling.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x