Voorzitter Fuifzaal Albatros

Als voorzitter van de Albatros leidt je de Raad van Bestuur en Algemene Vergadering van ANDRE vzw, dat is de vzw achter Fuifzaal Albatros. Je bent de eindverantwoordelijke voor alles wat met het uitbaten van de zaal te maken heeft. Je doet dit samen met de beheerder van de Albatros, een poule avondverantwoordelijken, en je collega's in de RvB. Concreet: Een super leerrijke uitdaging onder het motto: ‘voor studenten, door studenten!

Tijdsbesteding
Maandelijks Raad van Bestuur: je bereidt deze zelf voor en zit deze ook voor

Tweejaarlijkse Algemene Vergadering: je bereidt deze zelf voor en zit deze ook voor

Wekelijks samenzitten met de beheerder om problemen op te sporen en vorderingen te bespreken

Wat wordt er van je verwacht?
Tijdens de raad van bestuur worden zaken besproken aangaande de financiële situatie, geluidsoverlast, informatie over gebouwonderhoud maar denk je ook na over een belangrijke veranderingen naar de toekomst! Verder, volg je de praktische werking van de beste (en goedkoopste) feestzaal van Leuven mee op, waardoor je veel inzicht verwerft over wat er allemaal omgaat in het beheer van evenementen.

Wat voor profiel zoeken we?
Als voorzitter zoeken we een goede teamleider, iemand die zich snel kan inwerken in de lopende zaken, het overzicht kan bewaren en goed kan communiceren en delegeren. De voorzitter moet diplomatisch kunnen zijn, en goed samenwerken met de eigen teamleden en de partners.

Wat krijg je ervoor terug?
Lid zijn van LOKO en van de Albatros is deel uitmaken van een supertof team vol gemotiveerde studenten. Je kan effectieve verbeteringen verwezenlijken voor de fuifzaal en leert nuttige skills bij voor later in je leven: samenwerken, een horecazaak uitbaten, vergaderen, team leiden... en je leert een hele hoop interessante mensen kennen.

Vergaderingen
Als medewerker bij LOKO hoor je ook een aantal vergaderingen bij te wonen. De hoeveelheid vergaderingen kan erg uitgebreid lijken. In de praktijk zijn ze gewoonlijk goed gespreid en valt het allemaal nog wel mee. Als je een keer niet kan, is dat ook geen ramp.

Als voorzitter van de Albatros moet je niet verplicht naar de LOKO AB's of AV's, al kan dat soms wel handig zijn. Je hebt wel een aantal eigen vergaderingen die je moet voorbereiden en leiden.

RvB ANDRE vzw (maandelijks)
AV ANDRE vzw (twee keer per jaar)
Overleg met beheerder (wekelijks)
Overleg met LOKO-ploeg (ad hoc)

Plaatsen
1

Teamgenoten
Je krijgt hulp van de beheerder, een halftijds betaalde stafmedewerker die de praktische en dagdagelijkse taken uitvoert van de Albatros, en van je collega's in de Raad van Bestuur, die je bijstaan met raad en daad.

Hoe werkt de aanstelling?
De voorzitter wordt verkozen door de huidige Algemene Vergadering van ANDRE vzw.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x