Interesse in het LOKO team?

28 mrt. 2023

Heb jij interesse om ons toffe LOKO team te vervoegen? Neem een kijkje op loko.be/goloko en kom te weten hoe jij nieuwe mensen kan leren kennen, ervaring kan opdoen bij onze LOKO leerschool en je steentje kan bijdragen voor het Leuvense studentenleven! Activiteiten organiseren, of juist helpen met het communiceren of vertegenwoordiging op vlak van leven en niet leren, we hebben voor ieder wat wils😊Heb je interesse en wil je graag gecontacteerd worden voor meer informatie? Vul dan deze form in

Hoe verloopt dan precies je kiesprocedure*? Je krijgt een vragenlijst met tiental vragen over je mandaat die je op voorhand, en met hulp van huidige mandatarissen, mag voorbereiden. Daarvan beantwoord je 2 vragen op de Algemene Vergadering (AV). Een AV vindt om de twee weken op vrijdagavond om 21u plaats in het centrum van Leuven. Wanneer je opkomt, stel je je kort eventjes voor en beantwoord je 2 van de 10 voorbereide vragen. Leden van de kringen kunnen dan eventueel een bijvraag stellen als ze iets niet duidelijk vonden in jouw antwoord. Daarna wordt er gestemd en mogen we je (hopelijk) welkom heten binnen LOKO!

*Dit gaat over de kiesprocedure voor mandatarissen. De procedure voor coördinatoren en andere DaBu-leden verschilt: gelieve hiervoor contact op te nemen met loko@loko.be voor meer informatie.

De verkiezingsvragen kan je hier terugvinden.

Andere interessante artikels

Contact opnemen?

Heb je een vraag, opmerking of wil gewoon even fijn bijpraten? Neem contact op met ons of spring eens binnen!