24 urenloop 2021

26 okt. 2021 - 27 okt. 2021

We dromen er al twee jaar van: de 24 urenloop komt eraan! Op 26 en 27 oktober is het weer zover en begint deze spannende loopwedstrijd tussen de Leuvense studentenkringen opnieuw. Kom zeker voor jouw ploeg supporteren, lopen en feesten!

24ul
Datum
26 okt. 2021 - 27 okt. 2021
Locatie

Universitair Sportcentrum

24 urenloop 2021

Dinsdag 26 oktober om 20 uur wordt het startschot gegeven bij het Universitair Sportcentrum te Heverlee. De looppiste is 530 meter lang, en werd in 1998 in niet meer dan 66 seconden gelopen door olympisch atleet Michaël Bultheel. Vorige editie verbraken enkele kringen hun persoonlijke records door meer dan 1000 rondjes te lopen op 24 uur. Apolloon en VTK verschilden in de eindstand slechts 2 rondjes, maar toch slaagde Apolloon erin hun titel te verdedigen. Dit jaar belooft weer een spannende editie te worden!

Op de Facebookpagina’s van de deelnemende kringen vinden jullie hun trainingsmomenten, om terug in conditie te komen! Dit is de perfecte kans om nieuwe mensen te leren kennen en om je uit te leven op een sportieve manier.

Geniet ook zeker van de verschillende eetstandjes die de kringen zullen uitbaten, voor elk wat wils! Op het menu staan krokante nacho’s met salsa, veggie burgers, bicky burgers, pizza, croques en nog zoveel meer... Voor de vroege lopers onder jullie zijn er ook brownies, koffiekoeken, poffertjes en lekkere warme appelsap met kaneel. Dit allemaal natuurlijk aan studentikoze prijzen!

Een livestream wordt voorzien, de link verschijnt de dag zelf in het Facebookevenement. Zo geven wij aan iedereen de mogelijkheid om de wedstrijd van dichtbij te kunnen beleven.

Kom zeker ook genieten van deze fantastische line-up tussen het supporteren door:

Dinsdag:

  • Karakals (16u-20u)

Woensdag:

  • DJ-contest (10u-16u)
  • Winnaar DJ-contest (16u15-16u45)
  • DJ Mattic (17u-19u)

Opgelet: Er wordt dit jaar met een COVID SAFE TICKET gewerkt. Zonder geldig Covid Safe Ticket kunnen we jullie jammer genoeg niet binnenlaten. Voor meer info over het Covid Safe Ticket verwijzen we door naar https://covidsafe.be/nl.

Op TikTok kunnen jullie mee de opbouw en afbraak van het hele gebeuren volgen. Hou zeker ook het evenement op Facebook in de gaten om de promofilmpjes van de kringen niet te missen, en volg ons op Instagram om geen enkele story voorbij te laten gaan!

Adres: Tervuursevest 101, 3001 Leuven

Contact opnemen?

Heb je een vraag, opmerking of wil gewoon even fijn bijpraten? Neem contact op met ons of spring eens binnen!