Openingsavond Interfacultair Theaterfestival 2024

Cultuur
21 mrt. 2024

Het is weer de tijd van het jaar voor theater, en dat betekent dat het Interfacultair Theaterfestival er weer aankomt! Vier de start ervan samen met ons op feestelijke wijze!

Iftf fb banner
Datum
21 mrt. 2024
Prijs
Volledig gratis!
Locatie

Grote Aula Maria Theresiacollege (Sint-Michielsstraat 6, 3000 Leuven)

Voor wie?
Studenten

Welkom, fantastische reizigers, in de surrealistische wereld van het Interfacultair Theaterfestival Leuven!

Op 21 maart om 20u openen we het gordijn voor de betoverende openingsavond van het Interfacultair theaterfestival. Uw uiterst excentrieke gastpersonen, Margo en Tuur, nodigen u uit om samen met hen het IFTf in te leiden!

Ontmoet de helden, personages en makers van de deelnemende kringen van dit jaar! De avond zal gevuld zijn met de prachtige teasers waar deze kringen al maanden naar gewerkt hebben, dus ontdek zelf welke van deze toneelstukken bij u misschien het meeste in de smaak zullen vallen.

Maak kennis met onze uiterst professionele jury, onder wiens toeziend oog de kringen zullen strijden om de prijs voor beste toneelstuk. Elk jurylid is met zorg uitgekozen en maakt dus deel uit van de elite-groep die zich voortaan IFTf-juryleden mogen nomen, een eer die zelf de vorst der vorsten niet aangaat.

Geniet tevens ook nog van een drankje of een hapje, het gezelschap van geweldige theaterliefhebbers en onze geheime gastspreker van de avond! Bekijk ook zeker de prachtige website voor info over de voorstellingen: https://iftf.be (coming soon)

Waar wacht je dus nog op?! Kom zeker op 21 maart eens langs en waag deze epische reis in de wonderwereld van theater! De deuren zullen openen om 19u30 en de voorstelling begint om 20u. Alvast tot dan!

Deelnemende groepen: aMUZEment, Babylon, Historia, Industria, Janus International Theatre, Medica, NFK, Politika, Thiasos, VRG en Wina

Mede mogelijk gemaakt met de (financiƫle) steun van de Commissie Cultuur van de KU Leuven, STUK Leuven, Mulders Breakfast Cereals en OpenDoek.

Vragen of opmerkingen? Stuur dan zeker een berichtje of een mail naar iftf@loko.be of communicatie@loko.be

Contact opnemen?

Heb je een vraag, opmerking of wil gewoon even fijn bijpraten? Neem contact op met ons of spring eens binnen!