Studentenbevraging Leuvense Gemeenteraadsverkiezingen

💡 Wil jij Leuven nog beter maken voor alle studenten? Vul onze bevraging in! Samen kunnen we het verschil maken!

KRIJG VAT OP DE STAD 1

📢 Krijg vat op de stad met LOKO's Leuvense studentenbevraging!

Als studenten hebben we een unieke positie in Leuven: we brengen hier het grootste deel van onze tijd door en maken deel uit van een levendige en diverse gemeenschap. Echter, tijdens de gemeenteraadsverkiezingen hebben we geen stem, hoewel de beslissingen die worden genomen door de Gemeenteraad van Leuven een directe invloed hebben op ons dagelijks leven. Daarom is het van essentieel belang dat we onze stem laten horen op andere manieren. LOKO, de Leuvense studentenkoepel, lanceert daarom haar Leuvense studentenbevraging om jouw mening te verzamelen over belangrijke onderwerpen die ons allemaal aangaan. Ook maak je kans op een van onze fantastische prijzen!

💭 Wat kun je verwachten van de bevraging?

Onze bevraging richt zich op een breed scala aan onderwerpen die relevant zijn voor het studentenleven in Leuven. We stellen vragen over veiligheid, huisvesting, communicatie, gezondheid, vrije tijd, diversiteit en duurzaamheid. Door deze diverse thema's te verkennen, kunnen we een diepgaand inzicht krijgen in de ervaringen en behoeften van de Leuvense studentengemeenschap. We moedigen studenten aan om openhartig te zijn en hun persoonlijke ervaringen te delen, of het nu gaat om positieve aspecten van het leven in Leuven of om uitdagingen waar ze mee te maken hebben gehad. Jouw feedback is van onschatbare waarde en zal rechtstreeks bijdragen aan het vormgeven van beleid en initiatieven die het studentenleven in Leuven kunnen verbeteren.

📝 Hoe kun je deelnemen aan de bevraging?

Deelname aan onze bevraging is eenvoudig! Klik op de onderstaande link om naar de bevragingpagina te gaan. Het invullen van de bevraging duurt slechts 2 minuten, maar jouw input heeft een blijvende impact op de toekomst van Leuven. We waarderen elke stem en moedigen alle Leuvense studenten aan om deel te nemen en hun stem te laten horen.

https://survey.kuleuven.cloud/...

🎉 Wat krijg je hiervoor terug?

Naast jouw stem bij de Gemeenteraad van Leuven, maak je ook kans op een van onze prijzen! Heb jij zin in een Weekendje in Amsterdam, JBL Flip 6, Krups Nescaf├ę Dolce Gusto┬« Infinissima, Philips Airfryer, Apple Airpods 2 met Oplaadcase, Samsung Galaxy Buds 2 of de mogelijkheid om te knuffelen met koeien? Doe dan mee!

📣 Wat doen wij na deze bevraging?

Jouw input zal grondig en anoniem worden geanalyseerd door ons team bij LOKO. De verzamelde gegevens worden gebruikt om een gedetailleerd inzicht te krijgen in de behoeften en zorgen van de Leuvense studenten. Vervolgens schrijven wij met de resultaten een memorandum en zullen we de memorandum delen met de relevante belanghebbenden, waaronder de Gemeenteraad van Leuven, om zo de studentenbelangen te behartigen en positieve veranderingen in onze stad te bevorderen. Als LOKO, de Leuvense studentenkoepel, zijn we politiek neutraal en streven we ernaar om de stemmen van alle studenten te vertegenwoordigen, ongeacht politieke overtuigingen.

📡 Blijf op de hoogte!

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van de laatste updates over de bevraging en andere initiatieven van LOKO. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een Leuven dat echt een thuis is voor alle studenten.

#KrijgVatOpDeStad #LeuvenseStudentenbevraging2024

Contact opnemen?

Heb je een vraag, opmerking of wil gewoon even fijn bijpraten? Neem contact op met ons of spring eens binnen!