Uitleendienst en bestelwagen

Bekijk hier het aanbod uit onze uitleendienst en lees hoe je de bestelwagen kan reserveren.

Four women embracing each other while smiling 1198174

NIEUW: CASHLOZE UITLEENDIENST

OPGELET: De LOKO-uitleendienst zit in een overgangsfase. We proberen de waarborg vanaf nu per overschrijving te laten verlopen in plaats van cash. Momenteel kan je de waarborg zowel cash als per overschrijving bezorgen (om aan de overgang te wennen).

> Waarborg cash betalen? Neem het gepaste bedrag mee.

> Waarborg per overschrijving betalen? Stort het gepaste bedrag (max. 500 euro) op naam van DIDO vzw (BE22 0011 4801 9147) met vermelding "Waarborg [Kring/Vereniging] uitleendienst LOKO [SPORT of CENTRAAL] [Datum reservatie]". Je moet in dat geval een digitaal of uitgeprint bewijs van de overschrijving meebrengen.

Uitleendienst

Op LOKO Sport en LOKO Centraal kan je allerlei materiaal uitlenen. Voor erkende verenigingen is het zelfs gratis!

  • Op LOKO Sport (aan het universitair sportcentrum) kan je terecht voor allerlei sportief en praktisch materiaal (gaande van verlichting tot wedstrijdkledij).
  • Op LOKO Centraal (Minderbroederstraat 10) kunnen erkende verenigingen, kringen en studenten terecht voor beamers, stewardvesten, knijptangen voor polsbandjes, projectieschermen en cantuskannen.

Voor de meeste verenigingen is het materiaal gratis. Ze hoeven alleen een waarborg te betalen.

Bestelwagen

Op zoek naar een voertuig om materiaal te vervoeren naar de locatie van jouw studentenactiviteit? Heb je geen bestelwagen gevonden, maar wel een chauffeur? Dan hebben wij de oplossing voor jou!

De centrale logistieke diensten van de KU Leuven stelt via LOKO een dienstvoertuig van de KU Leuven ter beschikking van de kringen.

WAT?

Het gaat om een bestelwagen zonder laadklep (Ford Transit) waarvoor je een rijbewijs B nodig hebt. De wagen heeft een maximum laadvermogen van 800 kg. (afmetingen laadruimte: 2,3m lang – 1,26 m breed – 1,9 m hoog).

WIE?

Het dienstvoertuig kan enkel geleend worden door studentenkringen erkend door LOKO.

WAAR?

De bestelwagen mag enkel ingezet worden voor activiteiten in de regio Leuven. De bestelwagen is immers al wat ouder en is niet meer geschikt voor lange afstanden. De bestelwagen wordt idealiter gebruikt om materiaal te vervoeren dat niet afkomstig is uit de uitleendienst van de KU Leuven.

HOE RESERVEREN?

Een kring kan het voertuig reserveren door contact op te nemen met de staf centraal van LOKO via loko@loko.be of 016/22 31 09.

Dat moet minimum een week op voorhand gebeuren. De staf centraal kijkt de beschikbaarheid na bij de logistieke dienst van de KU Leuven. Er kunnen aanvragen ingediend worden om het voertuig op regelmatige basis te gebruiken. Zo kan je het voertuig bijvoorbeeld elke eerst maandag van de maand reserveren. Het voertuig kan maximaal voor 24 uur gereserveerd worden. Om het voertuig te reserveren bij LOKO zijn volgende gegevens vereist:

  • Naam en studentennummer van de bestuurder
  • Studentenkring
  • Reden van transport
  • Concreet tijdstip van ophalen en terugbrengen

Indien het voertuig beschikbaar is, komt de kring langs op het LOKO-kantoor om het contract te ondertekenen en om de waarborg van 500 euro te betalen. Daarna kan de bestuurder het voertuig afhalen in Heverlee.

BRANDSTOF

Het voertuig wordt met een volle brandstoftank aangeleverd en moet ook met een volle tank weer ingeleverd worden.

Contact opnemen?

Heb je een vraag, opmerking of wil gewoon even fijn bijpraten? Neem contact op met ons of spring eens binnen!