Goe gaan doe ge zo!

Nachtbraken zonder brokken te maken? Da’s niet eens zo moeilijk. Drink met mate(n), houd je vrienden in de gaten, zorg voor rust in de straten.

LOKO Website banner kleiner
Loko background

We hoeven je niet te vertellen dat studenten graag al eens een pintje drinken, en dat dit niet altijd even deftig verloopt. Uitgaan is natuurlijk een stuk plezanter als je avond niet volledig escaleert: geen pintje te veel, een proper kot en geen zwarte gaten of grote kater de volgende ochtend.

Daarom is de slogan van de Oktobercampagne dit jaar ‘goe gaan doe ge zo!’. In samenwerking met Lazarus zal LOKO je vier weken lang tips geven die je kunnen helpen om op een deftige manier op stap te gaan. Hoe organiseer je een goed kotfeest? Hoe gedraag je je best op straat of op café? Wat betekent dat ook alweer, ‘slim drinken’? Kom het allemaal te weten via onze Facebookpagina of tijdens een van onze activiteiten!

Hoe doe ge da: goe gaan?

Loko background


De campagne kadert binnen het Lazarus-project, dat de onverantwoorde alcoholconsumptie in Leuven met tien procent wil doen dalen tegen het einde van 2020.

LOKO, Lazarus en haar partners hopen een cultuur te creëren waarin studenten er bewust voor kiezen om minstens één avondje per week op een verantwoorde manier om te gaan met alcohol, tijdens maar ook zeker na de campagne.

Contact opnemen?

Heb je een vraag, opmerking of wil gewoon even fijn bijpraten? Neem contact op met ons of spring eens binnen!