Lokalen Reserveren

Kringen en erkende Vrije Verenigingen kunnen via hun statuut bij LOKO gratis lokalen reserveren bij de KU Leuven. Hier kan je lezen hoe dit praktisch in zijn werk gaat!

BASWA Phon Aula MTC Leuven

Het Gebruik van Universitaire Lokalen

Voor het reserveren van een universitair lokaal voor extra-curriculaire gebeurtenissen bestaat er een specifieke werkwijze om lokalen aan te vragen. Deze staat helemaal opgelijst op de website van de KU Leuven. Het aanvragen van lokalen doe je zeker 15 dagen op voorhand!

Moet ik reserveren?

Voor elk gebruik van KU Leuven domein voor een evenement heb je toestemming nodig van lokalenreserveringen! Dus ook voor het gebruik van parkings, pleintjes en ander terrein buiten de lesgebouwen op KU Leuven terrein. Bij twijfel mail je naar lokalen@kuleuven.be met vragen omtrent het gebruiken van KU Leuven domein.

Wanneer is het gratis?

Het aanvragen van lokalen is in meeste gevallen gratis, met uitzondering van galabals, fuiven, cantussen en dopen. Een duidelijk overzicht van tarieven kan je hier vinden! Moest je toch een rekening krijgen voor een reservatie die onder de gratis categorie valt dan kan je altijd mailen naar beheer@loko.be.

Nog vragen over het reserveren van lokalen?

Laat je vraag hier achter!

Contact opnemen?

Heb je een vraag, opmerking of wil gewoon even fijn bijpraten? Neem contact op met ons of spring eens binnen!