Subsidies Belgisch Staatsblad

Met de subsidie Belgisch Staatsblad wil LOKO alle Leuvense verenigingen aanmoedigen om een vzw-structuur aan te nemen, door financieel tussen te komen in dit aspect van de vaste kosten van een vzw-structuur.

Grey laptop computer 196639

Deadlines

DATA SUBSIDIECOMMISSIES tweede semester: 16 februari, 4 maart, 18 maart, de laatste week voor Pasen.

De subsidie voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad kan het hele jaar door aangevraagd worden maar moet uiterlijk op 1 mei worden ingediend.

Komt je vereniging in aanmerking voor een subsidie Belgisch Staatsblad?

Om aanspraak te maken moet de vereniging erkend zijn bij LOKO en de vorm hebben van een vzw.

Deze subsidie is gelijk aan de kostprijs voor één neerlegging per vereniging voor publicatie in het Belgisch Staatsblad per jaar, zoals die gekend is op het moment dat de neerlegging wordt gedaan. LOKO hanteert de prijs van het Belgisch Staatsblad.

Hoe kan je een subsidie Belgisch Staatsblad aanvragen?

Je dient de aanvraag voor de subsidie jaarlijks in door de bewijzen door te sturen naar subsidies@loko.be of via de tool op de website (tijdelijk onbeschikbaar). Hieronder kun je lezen welk bewijsmateriaal je aan LOKO moet bezorgen.

Om aanspraak te kunnen maken op de subsidie, vragen we om uiterlijk op 1 mei een kopie van de afgestempelde neerlegging of een betalingsbewijs* van die neerlegging voor te leggen. Die documenten mogen maximum 365 dagen oud zijn op 1 mei van het academiejaar waarin de aanvraag ingediend wordt.

* Een officieel betalingsbewijs. Deze kan je downloaden via je online banking. Een screenshot van je mobile banking app, een betalingsopdracht of een gewone brief is niet geldig.

! Opgelet: op dit moment werkt onze subsidietool (nog) niet. Aanvragen mogen voorlopig doorgemaild worden naar subsidies@loko.be.

Contact opnemen?

Heb je een vraag, opmerking of wil gewoon even fijn bijpraten? Neem contact op met ons of spring eens binnen!